Grattis till mig! I dag är det min födelsedag. Jag fyller så många år att jag tappat räkningen, fattar inte att åren kan vara så många för jag känner mig precis som jag gjorde när jag var 25. En hel del klokare och mer erfaren visserligen, men annars exakt likadan.

Det är märkligt det där, att det börjar bli så länge sedan saker hände nu men att man ändå känner sig precis som då. Ålder är ju relativt i förhållande till var man själv befinner sig. Och var är det då? Jag känner att jag är på en bra plats i livet. Jag har roliga uppdrag jag jobbar med och inte minst utvecklingen med mitt märke Akenberg. Jag har en fin sommar framför mig. Jag känner mig fortfarande nyfiken, naiv, full av förväntan och idéer. Jag har så många stora saker kvar att göra i livet, viktiga personer jag inte mött än, Kroppens förfall är det som det är med, ha ha. Man får göra det bästa med det man har.

Så i dag ska jag fira att jag lägga ytterligare ett år till samlingen. Fyller man år i försommartider har man ju turen att få buketter med pioner, syrener, liljekonvaljer – alla lika fina. Fick en vacker blomsterkvast redan i går som jag njuter för fullt av. Extra härligt att det är sol i dag också – stan vill nog fira mig.

Nu kommer sommaren, belöningen efter det kalla och mörka!