Det här inlägget innehåller reklamlänkar.

Beige men inte tråkig.

En av vårens stora trender är beige i alla nyanser. Jag har alltid varit förtjust i jordnära kulörer som kamel, sand, nougat och khaki – gärna med ett stänk av brunt. Extra snygga blir de beige tonerna när man hunnit få lite fräknar och solkysst hud så jag kommer att köra stenhårt på beige hela våren och sommaren.

Men är inte beige lite … beige? Inte alls! Jag brukar tänka på beige som en basfärg liksom vitt och svart. Den är precis lika användbar och med rätt styling blir looken inte alls tråkigt.

Satsa på spännande skärningar och addera en accentfärg som bryter av. Jag är särskilt svag för beige ihop med chockrosa, eller beige och vinrött. Visst är det en härlig färgkombination? Och hur snyggt är det inte med en kamelfärgad tröja till ett par blåjeans?

Just nu gillar jag att köra en monokrom look och matcha ton-i-ton. Här är en outfit från förra veckan, där jag bar mina favoritchinos  ihop med en vadderade nylonjacka från Arket som är perfekt i övergången mellan vinter och vår.

Vill du köra på den minimalistiska nedtonade looken stylar du med stilrena accessoarer. Vill du i stället skruva upp temperaturen så tänk minimalistisk maximalism. Bryt av med en sko i en annan nyans för en cool kontrast (vad sägs om ett par leopardklackar?) och våga blanda material och nyanser för fin effekt.

Outfitdetaljer: Vadderad jacka Arket (slut i beige) // Chinos Kappahl // Toteväska Cos Stores // Herrskor Clif Paris

 

Foto: Sean Lewthwaite