Fredag, klämdag. Jag kämpar på med en artikel som är lika rolig som den är knivig att skriva. Medan jag gör det kommer här en lista om saker jag också har för mig för tillfället.

Jag måste
Göra en manikyr, köpa nya uteväxter – och en ny sommarhatt, jobba vidare med en säljpitch, ha middag på balkongen. Särskilt det sista känns väldigt angeläget.

Jag imponeras av
Just nu, skejtare. Hur kan de ens göra tricken de gör? Ser så sjukt soft ut men när jag själv ställer mig på en skateboard är jag en total katastrof.

Jag längtar efter
Västkusten. Att få ligga på en klippa vid havet och känna sältan i luften och läsa böcker och äta skaldjur och kanske, om jag har tur, få hålla någons hand.

Jag inspireras av
Talangfulla, nytänkande kompisar/kvinnor/kollegor som vågar satsa på sina idéer och kör för allt vad tygen håller. Jag hoppas att jag får ett stänk av deras okuvliga driv och tilltro, för det behöver jag nu när jag själv ska ge mig in i den världen.

Jag drömmer om
Att jag ska få tid och arbetsro att fortsätta skriva på en av mina bokidéer. Trots att jag så gärna vill skriva den så är det något som tar emot. Klassisk skrivkramp kanske, eller bara prokrastinering. Att skriva är ett ensamt yrke och emellanåt ifrågasätter jag om jag verkligen är gjord för det, samtidigt som det är otroligt roligt.

Jag googlar på
Semestergrejer eftersom jag verkligen behöver styra upp min ledighet snart. Gah, så många önskningar, så lite tid – och pengar. Samt bilder på Anna Wintours page och på politik, ni får snart läsa varför.

Jag är peppad på
Sommaren förstås. Att få sticka tårna i sanden, vandra längs folktomma gator, grilla, fiska, leka och vara ute tidigt på morgnarna och uppleva naturen, livet.