Hur har fredagen börjat? 

På bästa sätt med ett träningspass i gymmet innan jag satte mig och skrev klart en artikel. Min tandläkarbesök var dock ingen rolig historia men låt oss inte gå in där nu. Strax ska jag ta mig in till stan för en intervju och några timmar på kontoret innan jag möter upp tjejgänget för en AW. Jag tror vi blir sex stycken och vi ska ses på Eataly  Kommer bli kul!

Vad föredrar jag att göra på helgen? 

Haha, jag skulle vilja säga att jag inte sitter och jobbar utan har intagit en fåtölj på min balkong där jag läser en bok eller hänger med mina vänner, för att sedan gå ut och äta en trevlig middag på stan. Men den senaste tiden har jag bara velat vara hemma och skriva. Så är jag också en typisk Tvilling som vill ha mycket omväxling och som både drivs av alla dessa möjligheter till självförverkligande som gör att jag kan jobba stenhårt i ensamhet, samtidigt som gillar att prata, är extremt nyfiken och älskar att träffa nya människor. Nu när det börjar bli varmt också skrotar jag gärna runt på golfklubben också och där träffar man alltid roligt folk.

Vad vill jag äta?

Skaldjur. Sjukt sugen på skaldjur, skulle lätt äta det varenda dag.

Favoritsnacks?

Jag är som sagt ingen gottegris men jag gillar fröknäcke med smält ost på eller rostade pumpafrön med en massa salt.

I hörlurarna i helgen: 

Spanarna och Stil i P1 från fredagen

Min viktigaste helgtradition: 

Lördagens egostund med finkaffe och en bunt tidningar på något av mina favorithak i stan. Inget kan rucka på det. Nu kan man ju dessutom sitta ute i solen.

Vilka ska du spendera denna helg med?

Tjejerna ikväll, det blir Kajsa, Anna, Christine, Ewa och även Sanna tror jag. Anna och Ewa har jag inte träffat sedan tacon förra året och jag ser verkligen fram emot det. I morgon eftermiddag ska jag på vernissage. Det är min gamle chef Nisse och hans målarsällskap De tio (består av tio gubbs) som visar upp sina verk på Galleri Bellman. På kvällen blir det förhoppningsvis middag med C. På söndag åker jag över till mamma en sväng och hänger där på eftermiddagen. När jag är där brukar vi alltid ta en promenad men ganska kort för hon orkar inte gå så långt och sedan sätta oss på Kardemumma och fika och prata en stund.

Vad väntar er i helgen? Jag hoppas att den blir trevlig i vilket fall som helst!