Hej alla! Vad jag gillar med att bo på en resort som Belle Mare Plage är att folk verkligen klär upp sig. Dagtid är man förstås ledigt klädd i badkläder eller shorts och en topp, men så snart cocktailtimman är slagen så kommer folk precis så där lagom uppsnofsade i fina linneslacks och klänningar med något lite extra. Det blir liksom extra festligt när alla anstränger sig. Nu har Belle Mare Plage en dress code – ”resort chic” – och jag gillar det, att man berättar hur man vill se sina gäster klädda. Detta är ju av samma anledning som vi har klädkoder på olika festliga tillställningar, för att skapa en enhetlighet på kläderna som alla närvarande förväntas bära.

När man reser själv som jag oftast gör kan det ibland vara svårt att hamna på bild själv – och det är ju lätt att man fastnar i att fota havet och stranden eftersom allt är så vansinnigt paradiskaktigt som här – så den här gången hade jag bokat en fotograf för att ta lite fina outfitbilder. Eugene som han heter visade sig vara en riktigt duktig fotograf och väldigt lätt att arbeta med. Vi ska träffas senare i eftermiddag igen.

Den här enkla men chica semester-outfiten hade jag på mig häromdagen. Shorts och tröja från Armor-Lux vårkollektion, stråhatten (älskar stråhattar!) kommer från By Malina och skorna är gamla favoriter från Rizzo. Armbandet gjorde min brorsdotter Emilia på dagis när hon var liten. Solglasögonen är från vårt egna märke akenberg – så var det avslöjat! Och snart kommer ni att kunna klicka hem både dessa och andra bågmodeller i webbshopen. Ber å det ödmjukaste att få återkomma när vi lanserar.

Jag hoppas ni får en fortsatt fin torsdag så hörs vi i morgon. Solhälsningar från Mauritius!