I onsdags hade min sprudlande kollega Annkathrin och jag bjudit in ett gäng vänner och kunder till af Klingbergs showroom för att kika på Akenberg-kollektionen och skåla in våren med oss. Det känns fantastiskt och fortfarande lite overkligt att folk har börjat gå runt i våra solglasögon.

Det är så kul när det dyker upp bilder i flödet på tjejer och killar som bär vår design – och tack för att ni delar med er!

Vi visade upp hela vår kollektion, alla 22 modeller där Jokkfall (till vänster) är det allra senaste tillskottet som anlände för bara några dagar sedan från fabrik.

Kvällens begivenheter var en gemensam samling med tre andra high end-varumärken som alla drivs av grymma power ladies.

af Klingberg, förstås, som gör sjukt snygga skor som inte kompromissar mellan modegrad och bekvämlighet. Skorna är hantverksmässigt producerade i Italien och har ett anti-vibrationssystem som tar hand om fötterna dagen ut. Så sköna att gå i, trots rejäla klackhöjder!

På plats var också De Moy som gör sofistikerade strand- och pool-plagg i 100 procent silke. Lyxiga, draperade kaftaner och tunikor i fina mönster. Jag kan riktigt se mig själv strosa längs stranden i Antibes i sommar med en flowy kaftan över bikinin.

Sist men inte minst våra vänner från norr, Wyilda af Norden. Wyilda som tillverkar oerhört vackra scarfar av högsta kvalitet med handsydda fållar. Jag bär ju ofta scarfar och älskar deras vackra prints.

Gemensamt för oss, förutom att vi alla är svenska varumärken som drivs av kvinnor, är att vi fokuserar på hållbarhet genom hela produktionskedjan och kvalitet utan kompromisser. Jag är övertygad om att det är framtiden för alla varumärken som vill fortsätta att vara relevanta; unika hantverksmässigt tillverkade produkter som inte ger avkall på vare sig design eller hållbarhet.

Jag var mest glad hela tiden.

Härlig stämning och underbara människor på plats, som Wojtek Goral, en av Sveriges vassaste saxofonister och en riktigt cool cat.