And we are live!

Fairway w/ Olsson & Blixt är en podcast som, precis som namnet antyder, rör sig ut på golfbanans fairway – och långt utanför banans gränser.

Utmaningar, drömmar, relationer, hälsa, stil, tävlingsångest, spellust, ögonblick som ger livet innehåll och en himla massa annat där emellan.

Lyssna gärna, HÄR.

Podden är för kvinnor och män, unga och gamla som gillar, älskar, hatar, är nyfikna på golf och som tål två kvinnors sätt att kasta sig ut med sina filterlösa funderingar kring livet på och utanför golfbanan.

I Fairway w/ Olsson & Blixt bjuder vi in lyssnarna till en ny del av golfvärlden, där golfen står i centrum för personlig utveckling långt utanför banans gränser. Varje vecka avhandlas en ny agenda. Det kommer att bli högt och lågt, djupa diskussioner och högtflygande historier och vi kommer garanterat att bjuda på våra egna tillkortakommanden, med mycket igenkänning förhoppningsvis.

Podden kommer också att ha olika interaktiva inslag med er lyssnare och det blir förstås en massa spännande möten med gäster – och vi kan redan nu avslöja att vi har en rad otroligt inspirerande världsstjärnor som kommer att gästa oss!

Jag och Caroline är nyfunna vänner på olika platser i livet men med en gemensam passion för golf. Med våra olikheter och personliga galenskaper hoppas vi kunna ge ny inspiration och en massa energi till andra.

Det kommer att bli underbart, vi släpper ett nytt avsnitt varje torsdag. Lyssna! Prenumerera! Betygsätt! Kommentera!

Foto: Sean Lewthwaite