God morgon!

Min dator befinner sig fortfarande hos doktor Christian, min IT-guru. Någon sjukdomsbild är inte fastställd och prognosen är fortfarande oviss, men jag alla fingrar jag kan. Det Christian inte kan fixa kan ingen så hoppas, hoppas …

I brist på annat, igår hade jag i alla fall en tid bokat hos Camilla på Cardells för att fixa håret. Det var skönt att få lite egentid och jag lyckades faktiskt spendera ett par timmar utan att tänka alltför mycket på allt strul med datorn och att jag sannolikt måste köpa en ny fort som attan. Jag var i alla fall helnöjd när jag gick därifrån, som alltid.

Jag brukar byta frisör ibland, inte för att jag varit missnöjd eller så utan mest för att det är bra att få någon annans ögon på håret. Det är lätt att fastna i frisyr- och färgval och då kan det vara toppen att besöka en ny frisör. Men efter att jag hittade Camilla så är det bara hon som gäller för mig och igår hade jag bokat tid för omsättning av mina Hairtalk extensions och lite ny färg.

Mitt hår har alltid betytt mycket för mig och nu känner jag verkligen att jag har landat med den här frisyren. Att hitta ”rätt” frisyr kan påverka mer en än vad man tror. För 15 år sedan när jag klippte mig riktigt kort första gången (läs: snagg) så trodde jag att jag skulle känna mig mer okvinnlig när håret rök men det blev tvärtom. Jag kände mig snygg, kvinnlig och kunde utveckla min stil på ett sätt jag inte känt för tidigare. Jag trivdes verkligen bra i det korta håret. Men för ett par år sedan ledsnade jag, jag hade haft samma frisyr så länge och behövde en förändring. Jag tror det gick hand i hand med de förändringar jag var inne i även i livet, sådant går ju ofta hand i hand. Nu i juli gjorde jag i alla fall slag i saken och skyndade på naturen genom att skaffa förlängningar och jag verkligen älskar, älskar, älskar mitt långa hår. Jag är så himla nöjd med resultatet. Så förlåt, men jag kan bara inte låta bli att slänga med håret!

Innan frissan hann jag också med en speed date med den här bönan. Lina är chefredaktör för Östermalms Saluhall magasin och vi har känt varandra och jobbat i många år. Vi håller på att fnula på ett nytt spännande och superkul projekt ihop och jag hoppas kunna berätta mer för er snart!