Nu tackar jag mitt bildarkiv extra mycket. Jag har ju en resa till Palma inbokad i slutet av april men den lär med största sannolikhet inte bli av. Hela Spanien är i lock down, flygplan får varken lyfta eller landa och ingen vet när situationen kommer att återgå till det normala.

Låt oss istället drömma oss bort genom att kika på lite bilder från i fjol den här fredagen. Som att få resa tur och retur till Palma med ljusets hastighet.

Om du får möjlighet att bo här så kommer @canbordoygrandhouse bokstavligen att ta andan ur dig. Följ med bakom draperierna till en oas i hjärtat av Palma.

Måsten i Palma. Se utsikten över Palmas takåsar, ett stopp på Ventuno i Santa Catalina för drinkar och missa inte middag på Fera med sitt spännande fusionkoncept.

Färgerna. FÄRGERNA! Mitt hjärta jublar över Palmas pasteller.

Köp med dig något fint från Rialto Living, konceptbutiken med hur mycket fin inredning, mode, presenter, konst och böcker man kan tänka sig.

Pit-stop. Missa inte Can Alomars takterrass, Palmas kanske mest undangömda och hemliga oas mitt i smeten på Passeig del Born.

Trevlig helg!