Fredag, va kul! Känns som att den här arbetsveckan aldrig vill ta slut. Fast det tänker väl inte ni på, alla ni lyllosar som är lediga. Hoppas att ni har det fint!

Vad tycker ni om min nya blus? Jag fick syn på den av en slump när jag svängde förbi Massimo Duttis rea häromdagen. Egentligen var jag inte alls på jakt efter något men så hängde den bara där och i min storlek dessutom så jag slog till. Tycker mönstret är så fint med små blommor och svarta kantband längs sömmarna. Den får mig att bli lite mer feminin och uppklädd. Tror att den kommer att bli snygg att bära ihop med ett par svarta jeans, för att balansera upp det gulliga med lite svärta.

Väskan kommer från Knulp. Precis lagom stor för att rymma plånbok och nycklar och toppen när man inte har någon jacka eller byxor som man får ner sakerna i. Jag är ju som bekant ingen väsktjej även om jag den senaste tiden har förvånat mig själv allt mer på den fronten.

I dag ska jag ägna mig åt att skriva in en massa anteckningar efter två intervjuer nu i veckan som jag spelade in på diktafonen. Eller, egentligen gjorde jag inspelningarna med telefonen men den funkar ju på samma sätt som min diktafon som jag använder emellanåt. Ni fattar. Det kommer nog att ta sin lilla tid för det är runt två timmar som ska transkriberas, fast det är å andra sidan ingen superbrådska och så är det ju fredag och då ska man vara lite schysst mot sig själv och inte kräva för mycket.

När jag tycker att arbetsdagen är slut ska jag förhoppningsvis dricka drinkar. Försöker styra upp en aw på Italiano som kör aperitivo på fredagar då de dykar upp en buffé med italienska charkuterier på bardisken och så betalar man bara för det man vill ha att dricka. Mycket sympatiskt. Får se om vi kan bli några stycken. Kul!

 

Foto: Hemingway Bar, Ritz Hotel