I går var det fullt ös hela dagen. Något av ett mötesmaraton och det trots att min kalender i början av veckan var ekande tom på möten. Men så blir det ibland, saker förändras snabbt och som frilansare gäller det att kunna anpassa sig och sin agenda.

Först tog jag ett snabbt skypemöte på morgonen innan jag lämnade min lägenhet för att ta mig till kontoret i stan. Där blev det nytt möte med en kund om några kundcase som ska skrivas framöver. På eftermiddagen hade jag träff med Ewa – vi gick till Löfbergs Lila, drack espresso och avhandlade allt vi inte hunnit med de senaste, typ, 190 åren. Sedan hade jag tänkte att svänga förbi Gant dit Icon hade bjudit in till en föreläsning i konsthistoria och en titt på höstens kollektion, men i stället var jag tvungen att göra en hastigt påkallad telefonintervju så så fick det bli.

Däremellan skulle jag hinna få lite gjort också! När det blir för många möten under en dag så känner jag mig ofta så oproduktiv, som att jag jobbar och jobbar och jobbar men att det inte kommer ut något. Noll resultat. Jag gillar att jobba och särskilt nu med ett nytt bolag på gång så är jag inställd på att det kommer att bli jättemycket att göra framöver, men jag måste få se resultat ganska snabbt, eller i alla fall kunna bocka av på att göra-listan för att känna att jag kommer framåt.

Men i dag är det fredag. FREDAG! Känns skönt att första riktiga arbetsveckan efter semestern är avklarad. Jag har visserligen någon timme kvar innan jag sajnar av och kommer även att sitta med lite småfix i helgen, men i alla fall – det är fredag!

Veckans bästa? Förutom att det var härligt att hinna träffa både Anna och Sanna så är jag faktiskt glad över ytterligare en ny klänning jag investerat i. Den kommer från Gina Tricot och är ett riktigt budgetkap. Ibland räcker det med något så banalt som att få känna sig lite fin för att man ska må bra. Förstår ärligt talat inte vad som händer med mig, jag har aldrig burit klänning så mycket som i år. Frågan är vad som är hönan och ägget; om jag mår bra av att bära klänning eller om jag bär klänning för att jag mår bra.

Trevlig helg på er!