Glad fredag! Härmed utnämner jag maj till årets bästa månad – och nu har den inletts. Lite svalt i dag förvisso, så jag väntar med att fira med bara ben och tischa. Men sköna maj gör nog ingen besviken för det är en härlig tid som väntar.

I går kväll satt jag och bläddrade i senaste numret av Damernas Värld och fastnade för horoskopet. Brukar ni läsa era horoskop? Jag ser inte astrologi som någon vetenskap med en enda sanning. Däremot tror jag att stjärntecknen ger en bra och i många fall väldigt träffsäker kartläggning av ens personlighet, åtminstone är det så i mitt fall.

I alla fall, för maj månad står det så här: ”Det är en händelserik vår och mycket kretsar runt arbete och möten med människor. Heta Mars höjer tempot och ser till att saker händer runt dig. En sak som du lär dig är att manifestera din vilja och vänligt men bestämt ta kommandot i gruppper. Nu hittar du motivationen och modet att förändra.”

Det låter väl spännande?! Kul att ha ett utvecklande, spännande och roligt år framför sig, och det känner jag ju att det är med nya mål som jag vill nå och drömmar att förverkliga.

På tal om bucket list och det här inlägget som jag skrev för några veckor sedan så bockade jag nyligen av två punkter på den, nämligen att trosa under blommande körsbärsträd i Kungsträdgården – alltid lika magiskt – och att bära jeansjacka utan att dubbla upp.

Men nu ska jag faktiskt iväg på ett av de där mötena, sedan blir det en eftermiddag på kontoret. Eller så skippar jag det och går ut och njuter av denna skira vackra tid. Oavsett: Det är fredag! Hoppas att ni får en underbar helg – kram!

 

Foto: Emma Grann / Studio Femme