“You can’t make decisions based on fear and the possibility of what might happen.”
― Michelle Obama

Den här dagen har känts som två dygn. Jag har gjort klart med tre stora lämningar, renskrivit en presentation, haft möten, skrivit och tidsinställt blogginlägg, förberett midsommarmat, planerat och bokat en resa för mamma, betat av allt obesvarat i inkorgen. Nu har jag precis dragit igång research för ett nytt kundcase jag ska skriva innan jag ska ner på stan och lämna igen en tröja jag köpt på rean men som inte riktigt kändes 100. Och sedan blir det hemfärd med tåget. Phew! Fast jag är garanterat inte den enda som har maxpåslag så här innan midsommar. Många av er kanske också går på ledighet nästa vecka och måste få klart allt innan dess – hoppas att ni får en härlig semester i så fall!

Jag har också börjat beta av på to do-list efter mitt och AnnKathrins inofficiella första styrelse-/arbetsmöte i går. Det var ett riktigt bra möte, en massa bra idéer kring produkter, paketering, hemsida, webbshop och annat. Direkt efteråt gick vi upp till vår pr-byrå för att prata strategi kring lansering. Alltså, jag är helt upprymd av allt som händer just nu. Hela den här satsningen med eget bolag i modebranschen känns superläskig och på samma gång är jag så jäkla taggad!

I morgon blir det en lugn midsommar som inleds med fika, folkdans och sång – och regn? Det ser ju inte helt lysande ut om man tittar på väderleksprognosen. Men vet ni, det gör faktiskt inte så jättemycket. Självklart hade det varit najs med strålande solsken och varmt väder, men faktum är att jag är rätt trött efter allt jobb den senaste veckan. Så jag tänkte nog faktiskt passa på att lägga mig på soffan på altanen mellan sillbitar och sommardrinkar och slumra lite medan sommarregnet smattrar mot taket. Vi har ändå siktat in oss på en lugn midsommar och det är nog precis vad jag behöver just nu.

Jag hoppas ni får en fin torsdagskväll och är peppade på midsommar!