Stjärnglans i mörkret.

Fredag igen – härligt! Nu nalkas tredje advent med ljus som lyser upp i mörkret. Tänk, snart lämnar vi 2020 bakom oss, detta – om ni ursäktar uttrycket – skitår. Det ska bli så skönt, en chans att kunna börja om på nytt. På allvar.

Hur vill ni att ert nästa år ska bli? Vad vill ni prioritera i era liv under det kommande året? Vad vill ni uppnå, och hur vill ni må? Passa på att ta en funderare medan adventsljusen brinner. Reflektera över vad som är viktigt och vad som får er att må bra.

Personligen har jag så stora förhoppningar på nästa år, så mycket jag vill uppnå och uppleva, och drömmar att förverkliga.

Dessvärre har vi ytterligare ett antal månader av mörkret och tuffa tider att ta oss igenom, och jag tror dessvärre att vi kommer att få dras med Covid-19 bra länge till. Så nu måste vi helt enkelt bara hålla i och inte ge upp. 

Fram tills dess att vi kan ana ljuset i tunneln får vi göra det bästa vi kan för att lysa upp i mörkret, både bildligt och bokstavligt. Ös på med guld och glitter, silver och strass. Skippa svart och låt vintervitt och champagnefärgat förnya  looken. Addera så mycket extra glamour du kan till vardags – och håll stilen för resten av livet. Tillsammans kommer vi att klara det.

Trevlig helg!

Foto: Sean Lewthwaite