I lördags var jag som sagt på födelsedagskalas för tre killar som tillsammans fyllde hundrasextio år. En av dem var min lillebror Markus som bidrog med 40. Herregud, 40 bast och trebarnsfar! Hur kan tiden gå så snabbt?

Markus med svärfar Torbjörn som fyllde 80 år och svågern Stefan som också fyllt 40. Stefan är brorsa till Markus fru Sussie…

… här med minstingen i barnaskaran, Frans.

Hur charmig är inte det här lilla bustrollet? Okej, båda bustrollen! Den yngre brås definitivt på den äldre, haha.

Jag hade på mig den här blusen från Massimo Dutti som jag köpte på rean sist. Lite orientalisk print och fin grön färg som funkar året om. Jag har även byxorna i samma tyg. Jag gillar verkligen matchande kit, det är så himla skönt att slippa tänka när man inte vet vad man ska ha på sig. Men i lördags tog jag mina skinny jeans från Lee till. På fötterna ett par ballerinor med nitar från Rizzo.

Vi drack bubbel. Okej, jag drack barnbubbel eftersom jag körde men ändå.

Hela lördagen var härligt somrig men på kvällen bröt värsta hällregnet ut. Som tur var satt vi skyddade i ett stort partytält och hade dessutom en öppen brasa som brann så vi slapp att bli blöta och kalla.

Markus och svärmor hade slitit i köket hela dagen och jag måste säga att de verkligen hade lyckats. De bjöd på italiensk buffé med toskansk bönsallad, parmaskinka, salami, caprese, melon, olika tapenader, minipajer, crostini och annat gott.

Bresaola, ruccola, parmesanost, pinjenötter och så lite olivolja ringlad över – så himla gott! Det var inte sista gången bror min gjorde det här, det kan jag lova.

Tack för en himla trevlig kväll och inledning på sommaren!