…för det är Jennys födelsedag – jajamänsan, ytterligare ett år har lagts till högen av de andra. Fasen vad fort tiden går och den går snabbare och snabbare för varje år känns det som!

Men självklart ska alla åren firas och jag kommer att ha bästa sällskapet med mig i form av mina fyra härliga brorsdöttrar Emilia, Alexandra, Sonja och Alma. Jag har ju inga egna barn och är så glad och tacksam att få ha dem i mitt liv.

Nu ska jag först sitta och jobba en stund för jag ligger efter med några artiklar jag hade velat ha klara innan helgen. Men snart ska jag sätta på mig lite läppstift och dra in till stan med tjejerna och födelsedagsfika, både för mig men också i efterskott för Alma som fyllde år i slutet av maj men då kunde jag inte vara med och i förskott för Alexandra som fyller om två veckor. Så hela gänget ska till ett av mina favoritkaféer och moffa kanelbullar och annat gott och bara göra mysiga saker.

Igår kväll åt jag födelsedagsmiddag med mina föräldrar och jag fick några jättefina kläder i present av dem som jag ska visa er vid ett senare tillfälle. Mysigt att träffa dem som alltid även om de tyvärr är rätt krassliga båda två numera.

Hej på er!