I lördags var det min födelsedag och som jag blev firad, särskilt av det här härliga gänget! Födelsedagen inleddes redan dagen innan med champagne och mingel på Connoisseurs motordag ute på Steninge slott. Sedan blev det middag med mina föräldrar och lite presentöppning.

På lördagen tog jag en tidig långpromenad, körde ett pass i gymmet och så hann jag med lite jobb innan jag gjorde mig i ordning för dagen. På med jacka och ut på stan. Jag hade nämligen bjudit in mina brorsdöttrar …

… Alexandra och Sonja …

… och Alma och Emilia på födelsedagsfika.

Efter en promenad genom Humlegården blev det kardemummabullar, croissanter, cappuccino och annat gott.

Släkten är BÄST! Jag vet inte vem de brås på men det verkar gå i arv, haha!

Och så blev det lite presentöppning. Numera tycker jag att det är roligare att ge bort presenter, framförallt när någon minst av allt anar det. Fast till mina brorsbarn ger jag aldrig saker, utan när de föddes öppnade jag fondkonton åt dem där jag vid varje födelsedag, jul och andra tillfällen sätter in pengar. När det sedan blir dags för dem att flytta hemifrån får jag möjlighet att överlämna en rejäl peng. Det tror jag betyder väldigt mycket mer än att under sin uppväxt ha fått en massa prylar. Att veta att jag kommer att kunna bidra till deras första egna hem gör mig väldigt glad.

Alma var väldigt pepp på dagen eftersom det var första gången hon var med mig på äventyr i stan. Hon och Sonja hade valt ut en superfin scarf från Part Two och köpt i present till mig (ni får se i veckan) och Emilia och Alexandra hade varit och köpt små smarta solcellslyktor. De laddas via solceller under dagen och när det börjar skymma så tänds de automatiskt. Jättefina och passar perfekt på min nyinredda balkong.

Efter att sista bullsmulan var uppäten gick vi vidare och köpte glass innan vi åkte hem till mig och fortsatte med myshäng på balkongen. Fab 5. Love you!