Det är torsdag men vi kastar oss tillbaka till i måndags då jag var inbjuden till Bolon Lab Store för att kickstarta sommaren med en skön Miami-inspirerad after work.

Bolon har en spännande historia. Företaget grundades för 70 år sedan av Nils-Erik Eklund och 2003 tog barnbarnen, systrarna Annica och Marie över rodret för familjeföretaget, som i tre generationer varit ledande i sin idé att göra textilspill till vävda mattor.

Både Annica och Marie är två riktiga doers och det är framförallt tack vare deras driv och tydliga vision om att ta ut en ny riktning som Bolon vuxit med raketfart och är i dag ett designdrivet och innovativt företag, som förenar den traditionella golvbranschen med den kreativa designvärlden.

Annica som är kreativ chef och som jag intervjuade för några månader sedan har alltid haft en passion för mode och design. En sida som också kommer till sin rätt genom hennes arbete som fotograf vid sidan om. För ett par år sedan gjorde hon och Marie verklighet om ett eget hotell i Italien, Villa la Madonna som ni säkert har hört talas om. Det ser helt fantastiskt ut och jag hoppas få möjlighet att besöka det någon gång.

Hela detta året är en hyllning till att Bolon fyller 70 år så det kommer att bli en rad olika happenings runt om i världen. I våras lanserade de sin nya kollektion Diversity på Milanomässan och de gör även ett superspännande samarbete med Missoni.

Under intervjun berättade Annica att hon får mycket inspiration genom sina resor. Strax efter den skulle hon iväg till Miami för att plåta konceptbilder och bilder för Bolons hållbarhetsarbete. Så det var förstås den trippen som hade fått ge färg till kvällens aw.

Det bjöds på palmer, smarriga lobster rolls, fruktspett, glass och drinkar. Vass vinylmusik satte oss i rätt stämning och så fick vi komponera egna halsband och armband med pärlor och pynt. Det var nästan så att jag hoppades att Don Johnson skulle dyka upp i sin midjekorta kavaj med dubbla axelvaddar och stentvättade jeans!

Så borde väl alla måndagar avrundas, tycker ni inte? Och i och med detta är också sommaren invigd!