Detta inlägg innehåller reklamlänkar.

Färgstark framfart.

Svart, svart, svart. Hur mycket jag än älskar svart så är det ju kul att addera lite färg mellan varven. Särskilt nu när våren snart står för dörren och vi längtar efter ljuset.

Jag tjuvstartar med en av säsongens starkaste accentfärger knallgul – en rejäl färgklick till garderobens annars så sobra vänner.  Gult är egentligen inte någon favoritfärg, speciellt inte en sån stark gul nyans, så jag tvekade länge innan jag slog till på den här dunkappan. Men jag blir så jäkla glad av den och har fått så mycket komplimanger för att den lyser upp som en härlig sol i vintermörkret.

’Fräscha och oväntade färgkombinationer är ett kul sätt att anpassa sig till en ny säsong. Våren 2021 är paletten färgstark och en av de starkaste trenderna är colour blocking, alltså att kombinera kontrasterande färger för en spännande look.

Kanariegult gör sig kanske allra bäst ihop med andra knalliga färger såsom apelsinorange, ärtgrönt eller min favorit chokladbrunt. I vår tänker jag experimentera fritt!

Outfitdetaljer: Dunkappa Woolrich (gul slutsåld) / Skinnyjeans Lee / Stövlar CRW Hööks Hästsport / Väska & Other Stories

Foto:  Joel Carlén