Reklam för Akenberg.

Okej, WOW! I dag släpper vi vår nya kapselkollektion och AnnKathrin och jag är verkligen superglada att kunna presentera dessa två bågar för säsongen. Som vi har längtat efter att få visa er vad vi jobbat med de senaste månaderna.

Kapselkollektionen består av två modeller, Ahkka och Suobbat. Som alltid har designen varit vår fokus men utan att ge avkall på hållbarhet och långsiktighet. Hållbarhet är oerhört viktigt för oss och bågarna är handgjorda i naturvänligt bioacetat som är helt utan plaster. Både Ahkka och Suobbat flirtar med 40- och 50-talets beat generation. Medan Ahkka uppvisar den perfekta icke-runda formen har vi gett Suobbat en rektangulär form som sätter ett tydligt stilintryck. Höstens mönsterbild är vår tolkning av sköldpadds- och leopardprinten och färgmässigt har höstens färgskala från skogslandskapet till fjällen varit inspirationskällor.

Vad som är extra roligt är att samtliga våra bågar är förberedda för optiska linser. Så alla ni som är glasögonbärare kan byta ut Carl Zeiss-linserna som de kommer med mot glas med styrkor hos en optiker.

Shopen är öppen och vi hoppas att ni kommer att njuta av era godbitar! Glöm inte att tagga oss i era snygga bågar så vi kan reposta i våra kanaler. Och kom ihåg att det här är en limiterad upplaga i små kvantiteter precis som alla våra bågar så först till kvarn!