Klänning  Samsoe & Samsoe // Skor ViVie

 

Hade någon frågat mig för ett par år sedan om jag kunde tänka mig att klä mig i leopardmönstrat hade jag sagt: Aldrig i livet. Men det är väl tur att man kan ändra sig!

God morgon på er, jag håller som bäst på att återhämta mig från gårdagens stora party. Det var nämligen prisutdelning för amatörtävlingen Air Mauritius Trophy och först bjöds det på cocktails så det slog härliga till i form av gigantiska Gin & Tonics eller vin av bästa slag om man hellre föredrog det. Stämningen var på topp när ett par hundra människor samlades vid den uppbyggda scenen mellan stranden och loungen, lagom festklädda, en del rödnästa men alla oerhört snygga och väldoftande. Efter prisutdelning och storartat fyrverkeri gick alla mediamänniskor som är här vidare till Lakaze där vi åt på middag med tävlingens sponsorer. Maten var helt fantastisk, som den är här på Belle Mare Plage, och det bjöds på grillad fisk, bläckfisk, ribs, en massa fräscha grönsakstillbehör och röror och ett dessertbord som inte var av denna värld. Det märks att Constance satsar väldigt mycket på gastronomin, även frukostarna är ju helt sagolikt generösa och bra. Mätt, trött och glad kröp jag till kojs på nattkröken. Nu är jag väldigt sparsam med alkohol men sent blev det ändå för jag hade det så himla trevligt vid bordet med både gamla och nya bekantskaper så jag är faktiskt lite trött i ögat i dag.

Kvällen spenderades i min stass från Samsøe & Samsøe som jag köpte i höstas och fullkomligt älskar. Blir aldrig trött på deras leopardprint och det förvånar även mig eftersom jag tidigare alltid tyckt att leoparmönstrat är för lite mer ”raffiga” damer, haha. Men allt handlar väl om att addera precis lagom mycket leopard, antingen bara någon liten detalj eller på ett helt som då gärna får vara lite mer nedtonad i stilen. Jag skulle nog inte kunna bära upp plagg med för mycket klös, röda naglar och en massa rasslande smycken, ja ni fattar.

Modellen på min klänning är också perfekt för mig med smala ärmar och lagom vidd i kjolen. Den kommer att bli långlivad i min garderob. Skorna köpte jag i Singapore för många år sedan och kommer från det italienska märket ViVie.