Vad annat kan jag göra denna morgon än att fylla bloggen med lite bilder från min blixtvisit till Luleå i onsdags? Vi hade en workshop med hela teamet bakom nya varumärket inbokad och eftersom de andra sitter där uppe fick jag flyga upp dit.

Nu lyckades jag inte ta någon bild från planet men det var en helt fantastiskt vacker inflygning ner till Luleå. Jag har aldrig varit där tidigare och insåg inte förrän jag tittade ut genom fönstret vilken stor skärgård som ligger utanför och som vi kom in över. Solen kastade sitt sken rätt genom fönstren så att det glödde i horisonten och det var så vackert. Men det var friskt i luften när jag kom ut från terminalen och Luleå tog ett vintergrepp om mig. Visserligen bara en 5–6  minusgrader men brrr vad jag inte var van vid det, haha.

AnnKathrin hämtade mig på flygplatsen och så åkte vi till vår byrå inne i stan för möte med Therese och Johanna. De hade en superfin studio där vi satt och på agendan avhandlades såväl vår kommande kollektion och ett superspännande samarbete under 2019 (ni kommer att få veta tids nog!) som bildspråk och pr-planer. Det var ett riktigt bra möte och vi har en så jäkla bra kemi i teamet! Älskar att jobba med kreativa, smarta och drivande kvinnor som dessa.

Min supervassa och snygga partner AnnKathrin!

När vi var klara var det dags att plåta pressbilder, så AnnKathrin och jag for vidare till fotostudion Veken som drivs av duktiga fotografen Viveka.

Att vi skulle plåta oss var lite hastigt påkommet men vi tänkte att vi skulle passa på nu när jag ändå var på plats i Luleå eftersom vi behöver bilder på oss till presskitet. Så kul att jobba i studion med Viveka, och även om jag ännu inte sett slutresultatet vet jag att bilderna kommer att bli bra.

Smile!

AnnKathrin och jag hade värsta modellvanan och betade av hela plåtningen på en halvtimme. Jag skulle ju flyga tillbaka hem på kvällen men vi hade lite tid över och passade på att åka över en snabb sväng till AnnKathrins designstudio. This is where the magic happens!

Ja, och sen flög jag hem, trött, glad och så jäkla peppad över den kommande lanseringen. Det ska bli så kul att höra era reaktioner på kollektionen – bara några veckor kvar nu!