En sprillans ny vecka och redan den 22 januari. Härligt om ni frågar mig. I helgen kastade sig solen in genom fönstren hemma och jag som har sådan vårlängt blev med ens så mycket piggare. Smutsen på fönsterrutorna och varenda dammkorn syntes men jag bara tackar och tar emot …

… och firade jag med att köpa mig en klänning. Ni ska få se den senare i veckan då den är tänkt att premiäras på en särskilt trevlig tillställning.

Okej, ska vi kika på veckan?  Måndag till onsdag är fullsmetade av möten och visningar så det kommer att bli ett rännande kors och tvärs över stan. Stockholm Fashion Week satte ju igång igår med visningar av bland andra Back, Totème, Busnel och Ida Klamborn. I dag ska jag bland annat på Stands visning som jag ser väldigt mycket fram emot. Jag gillar ju skinn, speciellt skinnjackor, och Nellie Kamras arbetar uteslutande med skinn som material och gör väldigt snygga grejer. På tisdag tänkte jag hinna med Naim och Styleins visningar – återkommer med rapport. På torsdag åker jag sedan till Köpenhamn då jag är inbjuden av Gaggenau för en presentation i deras showroom följt av middag hos den här killen. Det ska bli skoj. Sedan stannar jag kvar till fredagen och flyger hem först på kvällen så jag får en heldag i denna mysiga stad. Älskar ju Köpenhamn, vem gör inte det?!

Men idag är det måndag. Nu kör vi!