God eftermiddag! Måndag och ny vecka och jag befinner mig fortfarande på ljuvliga Mauritius. Yay! I alla fall några timmar till innan det bär av hem mot Stockholm. Är så inte redo att åka hem, hade lätt kunnat stanna kvar här i några dagar till. Jag känner inte att jag är klar med Mauritius, fast då har jag å andra sidan en god anledning att komma tillbaka nästa år igen!

Jag startade min morgon med en lång powerwalk i soluppgången och frukost på terrassen. Vi hade avslutningsmiddag med hela teamet här igår kväll efter prisutdelningen av MCB Tour Championship, som för övrigt Thaworn Wiratchant vann om nu någon av er har koll på golfspelare, men det var en ganska lugn tillställning så jag är inte alls särskilt trött i dag.

Mitt plan hem går inte förrän vid elva i kväll så jag tänker maxa min sista dag här på Belle Mare Plage. Det innebär poolhäng, strandpromenader, dopp i havet, läsa. Ni vet, sånt som man gör när man befinner sig på paradisöar. Jag tänkte gå på yogapasset på stranden om någon timme och sedan ska jag slicka i mig de sista strålarna sol innan det bär av mot flygplatsen. Ni får ha en fin måndag så hörs vi när jag är hemma igen!