God morgon! Vad sägs om att sparka igång veckan med en liten lista? Jag är en noggrann och strukturerad person och skriver listor för allt, att göra på jobbet, att göra privat, att handla, böcker att läsa, packningslistor osv. Jag vet inte om jag alltid har skrivit listor men jag tror det beror på att jag 1) är så skraj för att missa viktiga saker och alltid vill överleverera, samt 2) faktiskt njuter av att organisera och planera. Jag vill ha koll och älskar känslan av att kunna bocka av saker.

Just nu är det mest att göra på jobbet-listan jag har framför mig eftersom jag har flera stora projekt som löper samtidigt att hantera. Men i dag jag tänkte att ni skulle få en lite mer lättsmält lista över veckan, håll till godo!

Veckans planer: Nu börjar schemat bli allt glesare och många av mina kollegor och partners har dragit på semester. Jag kommer att jobba flera veckor till men räknar med att det blir lite lugnare tempo från nu. Den här veckan ska jag bland annat göra två intervjuer, skriva tre pressreleaser, jobbar vidare med lanseringen av vårt nya accessoarmärke, göra research för ett kundcase, lämna in ett reportage och jaga in några sista bilder som fortfarande saknas. Jag kommer nog att sitta på kontoret i stan hela veckan för just nu är det där jag jobbar som mest.

Veckans roliga händelse: En intervju med två drivna modeentreprenörer som ni kommer att få läsa om i en Sweet meet här i bloggen.

Veckans längtan: En dejt, haha!  Är sjukt sugen på att få dejta lite.

Veckans mat: Goda sallader. Älskar goda sallader.

Veckans mående: Rätt bra, det är sol, det är varmt och det känns som att jag kan slappna av trots mycket att göra. Däremot har mina magproblem eskalerat de senaste veckorna och det är jobbigt. Jag har haft rätt mycket problem de senaste åren men nu orkar jag inte länge och har ordnat en tid hos en specialist i början av augusti så jag får försöka stå ut till dess.

Veckans sömnschema: Snittar på 7 timmar vilket är okej men jag skulle verkligen behöva ytterligare någon timme. Jag fungerar men har en grundtrötthet i kroppen jag vill bli av med.

Veckans favoritaccessoar: Min nya väska i pytonimitation från Massimo Dutti. Är himla glad i den så den ska få följa hänga med mig den här veckan. Finns på rean.

Veckans klädstil: Vill bara gå runt i shorts hela dagarna. Frågor på det?

Veckans borde: Storstäda lägenheten. Måste verkligen ta tag i det nu …

Veckans drömmiddag: Om jag fick välja vem i världen jag allra helst skulle vilja äta middag nu hade jag valt Beyoncé. Fast nu har Queen B redan hunnit lämna Sverige efter konserten i förra veckan så jag gissar att det blir svårt. Jag tänker att vi hade ätit skaldjur på Sturehof och pratat om feminism, träning och att kämpa för sina drömmar.

Veckans sminkning: En fräsch sommarlook med klar hy, bara aningen mascara och knallröda läppar.

Veckans utmaning: Att sätta min in i trafikdrivande initiativ och konvertering, plus lära mig mer om bolagsstyrning. Det är lite läskigt för nu börjar det kännas på riktigt; det är inte långt kvar nu innan AnnKathrin och jag lanserar vårt accessoarmärke.

Veckans hunk: På tisdag spelar Sverige åttondelsfinal mot Schweiz, sjukt spännande. Jag hoppas att vi kommer att befinna oss mycket i motståndarlagets målområdet, inte bara för att göra några baljor utan också för cahnsen att zooma in på Yann Sommer, Schweiz målvakt.

Veckans mysstund: Äta på restaurang med en rar person.

Veckans låt: Satt och rensade bland mina cd-skivor i helgen och upptäckte att jag hade en med Brand New Heavies. Hur kan jag inte ha vetat det? Älskar Brand New Heavies. Så nu går Dream come true, ni vet signaturmelodin till NileCity 105,6 varm i spelaren. Perfekt peppmusik – nu kör vi!