Atr resa ger inte bara perspektiv på livet här hemma, för mig fungerar resandet också som en inspirationskälla både till att hitta nya sweet spots och i min passion för att möta nya människor. En bild säger mer än tusen ord så här kommer en hel hög från magiska Mauritius. Enjoy!

Constance Hotels Belle Mare Plage resort – älskade varje kvadratcentimeter av stället!

Det var som att befinna sig i ett inredningsmagasin. Så smakfullt inrett med lokala material, starka färger och tropiska blommor överallt.

Blev helt kär i mina nya sandaler från Flattered! Klänningen är också ny och kommer från Part Two.

Något av det roligaste med att resa är ju alla möten med nya spännande personer. Som seniortourens gladaste lirare André Bossert.

Och Nicolas från Paris som jag hängde rätt mycket med. Eftersom jag pratar franska så fick vi många härliga samtal och vi bestämde ganska snabbt att vi ska ses igen. I Paris eller Stockholm och, förstås, på Mauritius nästa år igen. Vad jag förstod på honom så var han rätt duktig på golf också så det kanske blir en runda eller två så småningom.

En av anledningarna till att jag åkte dit var ju för att bevaka MCB Tour Championship som spelas på Belle Mare Plages ena bana Legend. Tävlingen avslutar alltid säsongen på Senior Tour och i år var det thailändaren Thaworn Wiratchant som vann. Han verkade så ödmjuk och rar och under prisutdelningen fick alla journalister och fotografer hur mycket tid som helst med honom.

Alltså, maten på Belle Mare Plage – helt outstanding! Jag tror inte jag serverades någonting under de åtta dagar jag var där som inte var supergott. Mycket fisk och seafood förstås men också mycket grönsaker och färska kryddor, så fräscht.

Den första kvällen var jag inbjuden på golfmingel med drinkar och fingerfood på LaKaze. Där träffade jag bland annat Ian McInally som är Director of Operations på Europatouren och ansvarig för alla spelplatser där man förlägger tävlingarna.

Bubbel, bubbel av bästa sort!

Nej, jag tröttnar aldrig på den här utsikten – och klimatet. Ta mig tillbaka NU! Jag är verkligen inte gjord för svensk kyla och mår så himla bra när det är lite varmare.

Färsk frukt till frukost på Deer Hunter i klubbhuset.

På väg till cocktailparty följt av middag med hela teamet, jag älskar min jumpsuit från EDC by Esprit. Perfekt semesteroutfit!

En av poolerna där jag spenderade många timmar. Hur härlig? Det var helt underbart att vakna upp i min svit på morgnarna och ha detta i princip utanför dörren.

Det fanns ett underbart spa på resorten där jag bland annat tog en lång balinesisk massage (rekommenderas!) och en ansiktsbehandling. Före och efter behandlingarna kunde man njuta i deras fina trädgård, vila i en dagbädd och få in något gott att dricka.

I samma sekund som jag landade på Mauritius blev jag förälskad i ön. Jag skulle lätt kunna bo där och om sanningen ska fram så har tanken börjat snurra i huvudet …