Tisdag, back to work och då kände jag att bättre anledning till att dra på med ett schysst läppstift finns väl knappast inte.

Jag har genom åren använt lite olika märken på läppstift från Clinique till Lancôme, men de senaste åren kör jag med Face Stockholm. Måste verkligen tipsa om deras läppstift för det sitter som en smäck. Jag behöver kalla färger för att passa min hudton och jag tycker att Face har ett bra utbud av nyanser plus att det är lätt att få hjälp att hitta rätt.

Deras läppstift finns i några olika konsistenser beroende på vad man föredrar; krämigt, matt, med eller utan skimmer. Om jag ska på fest och vill dra på ordentligt med färg brukar jag antingen ta Matte Claret, ett kick-ass rött läppstift med matt finish alternativt Mantra (den längst till höger i bild), en mörk bordeauxfärg som jag tyvärr håller på att göra slut med eftersom den har utgått ur deras sortiment. Den knallrosa heter Scorpio fast den använder jag inte så väldigt ofta. Den passar bara att bära till vissa speciella tillfällen tycker jag.

Det här är mitt bästa vardagsläppstift just nu. Färgen heter Matte Fashion och är mjukt rosabrun färg för en naturlig look.

Det var det.