On my fashion mind. Bermudashortsen – ett av vårens nyckelplagg. Gärna med pressveck för en modern jobblook – jag är så sugen på de här i linne (klick!)

Ljuvliga lavendel. Med våren i full blom har de pudriga pastellerna full makt över färgkartan. En av favoriterna är lavendel. Tips till hur ni matchar denna blålila nyans hittar ni här. Självklart har vi på Akenberg solglasögon som passar fint till lavendeltrenden, och eftersom Mors dag står för dörren har vi just nu ett fint erbjudande så att ni kan skicka hem en fin gåva till mamma. Med koden MUM30 får ni hela 30 procent rabatt på ert köp i webbshopen och erbjudandet gäller t.o.m. söndag den 31 maj.

Nya numret av Connoisseur. Nästan 200 sidor maffigt magasin fyllt med en massa viktiga ämnen och en del flärd. Själv har jag bland annat skrivit en stor special för alla hästälskande konnässörer och intervjuat superentreprenören Saeid Esmailzadeh bakom Serendipity group.

Ett nytt kapitel. Läser att Natalia lämnar Brilliant Minds. Ska bli spännande att se vem som efterträder henne och vad hon själv kommer att ta sig an nu. Oavsett vad det blir så kommer det att bli grymt för hon är en sådan powerkvinna och väldigt inspirerande. Själv ska jag hugga tag i förberedelser inför veckans intervjuer som ska göras, planera en plåtning och jobba vidare med Menablers hemsida inför lanseringen.