Morning ladies and gents! Alltså vilket jäkla party jag var på i fredags. Jag är fortfarande trött i ögat och så fick man ju sova en timme mindre i helgen på grund av sommartiden så jag har en del sömn att ta ikapp känns det som. Ska berätta mer sedan, förstås.

Jag har en kul och intensiv vecka framför mig. Jag har inte så mycket inbokat men väl massor att skriva som jag vill ha klart innan påsk, intervjuer att boka upp och planering inför ett par viktiga möten nästa vecka. Idéer och projekt har börjat formeras och under de kommande veckorna hoppas jag kunna formalisera de mer konkret. Jag är så redo att ta ett nytt steg i karriären!

Jag var uppe i ottan eftersom jag alltid tränar på morgnarna innan jobbet. Den enda nackdelen med det är att man måste packa väskan med vad man ska ha på sig kvällen innan och det är ju inte alltid så himla lätt. Helst vill jag känna efter vilket humör jag är på när jag väljer kläder för dagen, men det går ju inte utan jag får försöka inspirera ihop något kul att ha på mig kvällen innan och hoppas att jag kommer att gilla det dagen därpå.

I dag har jag faktiskt på mig smokingkavajen från Filippa K som jag bar i fredags som jag matchade med ett par blåjeans och bikerboots. Här ser ni också en detaljbild från min outfit; klocka från Komono. Ni ska få se bilder från partajet i morgon– nu ska jag ta mig an inboxen.