God morgon! Så var det juldagsmorgon och världen utanför har stannat till för några dagar. En välbehövlig paus från resten av året då livet rusar på. Hade ni det fint igår? Min julafton blev inte som den brukar, men den blev fin ändå. Markus och Sussie hade ordnat det så himla fint hemma hos sig och trots saknaden efter pappa så kunde jag njuta i stunden även om det stundtals knep till i hjärtat. Julen är verkligen en ömtålig högtid, som Åsa Beckman skrev så fint om i sin krönika. Så strålande och stämningsfull, men samtidigt så full av både förhoppningar och oro

Jag tog en tidig långpromenad nu på morgonen och möttes av den här fantastiska soluppgången när jag kom hem. Resten av gänget sov över hos min lillebror där vi var igår men jag tycker alltid det är skönast att sova i min egen säng så jag åkte hem på kvällen. Nu ska jag mysa hemma en stund innan jag åker jag över till mamma för att fika och spela kort. Imorgon på annandagen träffas vi alla igen för vår årliga familjebattle i Jägersro.

Jag hoppas att ni får en fortsatt fin jul oavsett vad ni gör och att ni tar hand om varandra, men framför allt att ni ger er själva mycket kärlek.