Herrejösses vilken vecka! Känns som att jag pressat in två veckors arbete under tre dygn för att hinna med allt som ska betas av inför jul. Det har varit så många bollar i luften senaste tiden så jag har knappt hunnit berätta för er om akenberg. Jag fick just besked om att den första kollektionen landar i vårt lager i morgon! Jag är så otroligt stolt och glad och peppad att det snart är dags för lansering.

Innan den nya webbshopen öppnar vill jag ge er en liten sneak peak på kollektionen som består av fem olika modeller i sex olika färger. Alla bågarna är handgjorda i cellulosaacetat och av högsta kvalitet. Fabriken där vi producerar dem är så otroligt duktiga, bara den sista putsningen av bågarna görs i åtta steg. Alla bågar har också fått optiska Carl Zeiss-linser med 100 procent UV-skydd.

Jag har jobbat så hårt för det här tillsammans med AnnKathrin och det är en overklig känsla som infinner sig i mig när jag inser hur nära det är. Vi har jobbat så hårt med detta så länge och jag hoppas innerligt att ni kommer att tycka om produkterna och konceptet.

Ha en fin kväll nu!