Ny stil, ny känsla, nytt tempo. Med höst kommer förändring, så även här på Sweet spot stories. Jag är så glad för min nya plattform som lanseras i dag och blir en nystart. Finally! Min ambition är att Sweet spot stories ska vara en destination för inspiration och en injektionsspruta av glädje och kraft.

Jag älskar ju att skapa bra och inspirerande innehåll men att driva blogg är en kamp med tiden som sällan räcker till eftersom jag har mitt heltidsjobb som journalist där jag skriver åt ett stort antal magasin och företag, och dessutom driver Akenberg tillsammans med AnnKathrin – sedan vi lanserade vår första kollektion i februari så har utvecklingen gått bra framåt och vartefter vi växer slukar det allt mer tid vilket förstås är fantastiskt kul och i linje med våra mål. Men det innebär att tiden för bloggandet är begränsad. Jag har helt enkelt så mycket att göra och tog mig en tankeställare kring vad jag brinner för och drivs av och hur jag vill fördela min tid. Dessutom har bloggbranschen utvecklats enormt mycket de senaste åren och jag vill inte bara hänga med i utvecklingen utan själv vara med och forma den.

Efter en lång process med planering, research och designarbete ser ni nu resultatet: Sweet spot stories med nytt formspråk och funktioner och en digital magasinskänsla. Jag vill använda Sweet spot stories som ett redskap för min kreativitet och lägga krutet på att skapa ett än mer inspirerande innehåll med genomtänkta idéer och bättre bildmaterial, men jag kommer att dra ner på frekvensen av dagliga inlägg om vardagliga händelser i privatlivet till förmån för ett djupare material som spänner från stil och välmående via spännande resor till bakom kulisserna i olika jobbprojekt. Varvat med kittlande intervjuer och köptips. Jag kommer samtidigt att lägga mer fokus på mina andra kanaler som Facebook och Instagram så se till att följa med mig där @sweetspotstories.

Hoppas att ni ska trivas! Och glöm inte att säga till om något krånglar eller ser skumt ut. All input och feedback tas tacksamt emot.