Det var så sant. Jag har ju helt glömt att visa er min nya kavaj som jag köpte i München när jag var ute en vända på stan. Jag råkade passera Massimo Dutti som jag gillar väldigt mycket och där snubblade jag över den här godbiten i svart viskos/linneblandning. Det sade klick. Gillar dubbelknäppningen och den lite längre modellen.

Jag ska ta en garderobsrensning endera dagen och sälja av min gamla svarta kavaj som jag inte använder eftersom jag inte tycker den sitter så bra. En in och en ut – bästa garderobspolicyn.

Kavajen fick följa med mig hela dagen, även om den fick hänga på en stolsrygg när jag satt ute och läste en stund på Albert & Jacks. Sommaren är inte över än, tack och lov säger jag som även räknar september som sommarmånad. På seneftermiddagen promenerade jag från Östermalm bort till söder. På Åsögatan ligger Ballingslöv där Sanna jobbar, tänkte jag skulle surprisa med ett litet besök på jobbet, vilket var mycket uppskattat. Sanna är en galet duktig och smart köksdesigner och den dagen jag flyttar till en större lägenhet (låt det bli snart!) ska hon definitivt gå uppdraget att designa mitt kök.

Och kan vi snacka om den här fina köksfläkten i koppar från Fjäråskupan – hur snygg?! Jag är väldigt förtjust i koppar och har flera kopparpannor hemma som min morfar har gjort. Skulle passa himla fint ihop med den här fläkten.