Hej tisdag! Mår ni bra? Jag vaknade upp i morse och tyckte väldigt bra om min hud. Jag vet inte om det beror på vädret, att jag ätit bättre, stressat mindre eller en kombination av allt, men den kändes oförskämt bra. Fin hy är alltid en vinstlott.

Jag har haft en del problem med huden genom åren så det hör inte till vanligheten. Förutom tonårsakne och finnar, som fortfarande envist dyker upp då och då, har det varit kli och fnas. Nu när luften blir torrare och temperaturen kallare så vet jag att min hud kräver mer omvårdnad för att inte gå bananas. Blev därför mycket glad när jag häromdagen kom hem och hade fått ett bud från Emma S. – tack tack!

Emma Wiklund fyllde 50 år nu i september, vilket för övrigt är helt omöjligt att förstå – hur snygg är inte människan? – och har som ni kanske uppmärksammat lanserat en exklusiv 50+ anti-age-serie, Ultimate. Själv börjar jag närma mig the big five oh, men till skillnad från Emma har jag betydligt fler och djupare rynkor, och under de senaste åren har det dykt upp linjer på ställen där de inte funnits där tidigare. Vet inte om man ska tacka och vara glad för att det syns att man har levt? Jag skulle ju föredra att rynkorna hade väntat ytterligare några år. Förutom det så har huden under ögonen fått sig en släng av mörka ringar som jag jobbar på att minska med Estée Lauders Advanced Nigh Repaire Eye serum.

Jag vet att mycket av detta är genetiskt och jag ser likadan ut som pappa runt ögonen och som mamma runt mun och på kinder, men jag vill jämna ut, släta till och få tillbaka lite mer av den där ungdomliga lystern man jagar efter. Därför ska det bli väldigt spännande att prova Emmas nya anti-age-serie och se vilket, om något, resultat jag kan få.

Jag gillar att byta hudvårdsserie då och då för att testa mig fram och se vad som ger bäst resultat för min hy. Den här serien är anpassad för mogen hy med ingredienser som ska motverka de problem som uppstår när man når de 50. Jag har tyckt bra om andra produkter från Emma S. så jag har faktiskt rätt stora förhoppningar på serien som består av fyra produkter, en dag- och en nattkräm, ett serum samt en ögonkräm. Så jag ber att få återkomma med en recension när jag hunnit använda produkterna några veckor. Man hoppas ju att ger dig både direkt- och långtidseffekt.