Imorse var jag uppe tidigt för att bränna av en lång powerwalk plus lite magträning. Än så länge går det ju bra att köra utomhus, men när det är snö och halt och minusgrader är det inte lika muntert så då går jag in i gymmet i stället. Fast nu ser jag mest fram emot att kunna ta långa promenader längs kritvita sandstränder och frodiga fairways – i shorts!

För en tid sedan bokade jag ju en resa till Mauritius. Jag ska dit för ett jobb för Connoisseurs räkning och även bevaka Seniortouren som kör säsongens avslutande tävling MCB Championship där nästa helg. Det ska bli superkul att följa på plats!

Jag ska bo på en helt magisk resort, Belle Mare Plage, som ligger på öns östkust vid en av de absolut vackraste stränderna. Det är också på Belle Mares två banor Legends och Links som tävlingen spelas så vem vet, jag kanske får chansen att bjuda Barry Lane eller legendaren Tom Lehman på en drink någon kväll i baren, haha!

Nu ska jag strax samla ihop mina pinaler och ta mig in till stan för ett möte. Sedan sitter jag kvar på kontoret där och jobbar några timmar innan jag ska på vernissage med Alma. Och så avrundar jag med lite mingel på Tändstickspalatset med det här stilfulla gänget innan det blir tidigt hemfärd. Jag har så mycket sömn att ta ikapp känner jag och då är det bara att lyssna på kroppen.

Fast först kan jag inte låta bli att bjussa på ännu en försmak av paradiset. Håll till godo!