Hej på er! Sitter här och försöker få klart en artikel som ska in i nästa vecka, men man kan ju inte sitta och jobba hela tiden. Låt oss därför ta en snabbtitt på vad jag hade för mig i onsdags kväll.

Det var nämligen kalasdags igen. Magasin Connoisseur som jag är knuten till firar 20 år i år och hade bjudit in till kalas och jubileumsmingel med extra allt på Stockholm bästa adress. Så efter att ha suttit på kontoret hela dagen promenerade jag bort till Auktionsverket där jag mötte upp Robert som tackat ja till att vara min +1 för kvällen.

På programmet stod smygläsning av höstnumret, vårt största nummer av magasinet någonsin, som precis kommit från tryckeriet. Hela numret är en hyllning till dessa 20 år. Så mycket kul och fantastiskt som hänt under dessa år, där jag haft den stora äran, först som redaktionschef och numera som senior editor, att bidra i snart 13 år. Susanne som grundade Connoisseur höll förstås tal och det var inte utan att man kunde ana en tår eller två i ögonvrån.

Sedan provade vi certifierad kaviar (etiskt odlad förstås), åt sotad tonfisk med mesoyacreme, rådjurstartar med rostad blomkålscreme och andra lyxiga smårätter, skålade i Champagne och lyssnade på skön musik från kvällens DJ Eddy Cabrera. Med andra ord en perfekt avslutning på en arbetsdag, som dessutom var självaste Internationella FN-dagen.