Snart fyller jag ååår! Japp, jag älskar fortfarande födelsedagar. Såväl min egen som andras. Minus rynkorna som bara blir fler för varje år förstås, haha! Och det är fortfarande lika kul att bli överraskad med presenter, sånt blir man aldrig för gammal för. Det här önskar jag mig i födelsedagspresent:

 

L’Ombre dans l’Eau
Älskar den här doften från Diptyque. Luktar precis som om man klivit ut i trädgården en tidig sommarmorgon när marken fortfarande är täckt av dagg och toner av svartvinbär och ros slår emot en.

 

Le Foulonné
Jag har letat efter en snygg nyckelring ett tag nu. Den här i skinn från Longchamps är både stilren och lagom stor.

 

Lexington Espadrillo
Ingen sommar utan espadrillos. Lexingtons blåvitrandiga ihop med ett par jeansshorts och en vit skjorta kan bli en klassiker den här sommaren.

 


Sapiens: en kort historik över mänskligheten
Jag älskar att läsa och en bok jag är väldigt nyfiken på är Yuval Noah Hararis ”Sapiens. En kort historik över mänskligheten” som jag hört så många prata om. Den verkar både spännande och tankeväckande. Så här stod det i en recension jag läste (DN): ”En hisnande spaningstur genom mänsklighetens historia … Sapiens är full av aha-upplevelser och bygger på breda insikter i naturvetenskap, antropologi och samhällsvetenskap.”

 

Iphone case Richmond & Finch
För mig som sällan använder handväskor eller smycken är mobilskal ett perfekt sätt att förändra looken. Richmond & Finch har många snygga och det här randiga gillar jag skarpt.

 

Rolex Cosmograph Daytona
Okej, om man får drömma fritt … så skulle den klockan sitta väldigt snyggt på min handled. Snyggaste klockmodellen av alla.

Nu ska jag ut i solen en stund – hej!