I går var det en flänga runt på stan-dag för mig. Jag har hur mycket jobb som helst just nu så egentligen borde jag sitta med rumpan på stolen hela dagarna, men jag var inbjuden till Ceannis för att se deras höst- och vinterkollektion och det ville jag inte missa. Det är alltid kul att se vad som kommer och Ceannis gör alltid väldigt fina grejer.

Duktiga Andrea som jobbar som moderator för Ceannis var förstås på plats. Hon presenterade en höstkollektion som är en dröm i härligt mustiga färger men där fanns också en del metallic och rosa i olika nyanser.

Så svag för konjaksfärgat läder. Den här godingen får gärna hitta hem till mig.

Mycket vinrött, marinblått, petroleum och lejongult, en av höstens hetaste it-färg. Älskar förresten taklampan från Vertigo i deras showroom. Den är så förbaskat snygg!

Vinrött, eller burgundy som det kallas utomlands, är en av mina favoritfärger. Verkligen en härlig färg och precis lika snygg nu under vår och sommar som till höst och vinter. Allt beror ju på vad man matchar den till. Jag har ju min vinröda axelremsväska från Massimo Dutti som jag tycker mycket om och som jag använt väldigt mycket sista tiden.

Ceannis har även en kollektion för hemmet med plädar och riktigt fina kuddfodral i material som sammet och linne. Jag har faktiskt tre stycken kuddar i olika bruna nyanser från dem, ska visa er någon dag.

Det var den sneak peaken. Sedan åkte jag hem för ett skypemöte och arbetsdagens sista intervju.