God morgon!

Det är onsdag och jag är … fortfarande ledig. Okej, som frilans är man ju nästan aldrig helt ledig och speciellt inte så här års när alla andra rivstartar höstterminen för då är man lite halvpå mest hela tiden. Men jag försöker ändå att hålla ett lågt tempo ett tag till.

Fast igår small det minsann till i inboxen – tjong bara – med en rad uppdrag som ska göras under hösten. Både skojiga uppdrag och bread & butter-jobb. Och så ser det ut som om jag ska åka till … håll i hatten nu … Mauritius. Gah! Det är inte helt spikat än så jag ska försöka att inte springa iväg i tankarna om detta paradis utifall det skulle gå i stöpet, men jag kan samtidigt inte låta bli att tänka på vit sandstrand … vajande palmträd … trettio grader i skuggan … kristallklart vatten …

Nu på förmiddagen ska jag påbörja lite research till några av uppdragen och planera hösten lite mer i detalj. Sedan ska jag in till stan för att träffa min kapitalrådgivare. Vi ska gå igenom mina investeringar och se om vi behöver göra några förändringar inför hösten. Börsen har fallit tillbaka, det är i och för sig inget konstigt och den gör den nästan alltid under sommaren, men en större börskrasch kommer ju att komma förr eller senare. Jag säljer inte i panik men jag vill gärna ha lyckats sälja av lite med bra vinst innan så att jag kan köpa aktie när kraschen väl kommer.

Sedan blir det en pitstop på Albert & Jacks för kaffe och lite fix innan jag ska svänga förbi Csilla på Spalt PR för att snacka jobb och kika på nyheter som kommit in. Innan jag drar mig hemåt finns det risk, eller tur beroende på hur man ser det, att det blir en sväng på stan också. Hag blev så inspirerad av alla fina visningar under modeveckan och nu är det hlg tid att ta itu med den där garderobsförnyelsen.

Ha en fin dag!