Idag har klädinspirationen inte varit den bästa så jag bestämde mig för att slänga på mig lite rött läppstift istället. Sådant piggar alltid upp! Jag älskar att bära läppstift i klara färger och det är nog det snabbaste sättet att sätta piff på vardagen. Det gäller bara att hitta den rätta nyansen. Idag kör jag Matte Claret från Face Stockholm, en perfekt hallonröd ton.

Nog om det, nu ska jag plocka ihop mina grejer och bege mig in till stan för en ny intervju, den här gången med fransyskan Sophie Maillard (ni kommer att få läsa den här på Sweet spot stories). Jag har så många intervjuer att göra de kommande veckorna, helt galet vad jobben trillar in. Superkul och inte mig emot, jag gillar att vara busy. Fast samtidigt är det ju skönt att kunna slappa lite under sköna maj. Bara den riktiga vårvärmen kommer först!

Sophie Maillard lämnade Bordeaux och en karriär i den franska armén, tog saken i egna händer och startade egen business i Stockholm där hon gör succé med sina franska bakverk, canelés. Så inspirerande kvinna! Sedan ska jag och min vän Sanna teama upp och gå vidare till Sturehof för en AW med ett härligt tjejgäng. Det blir både gamla och nya ansikten och det ska bli kul att träffa alla och snacka över ett glas.

Ha en fin kväll!