God morgon!

Jag vill passa på att tipsa om de senaste artiklarna här på Sweet spot stories. Bland annat har vi en intervju med Carin Koch, en av Sveriges främsta proffs genom tiderna som brinner för att fler tjejer och kvinnor ska upptäcka golfens magiska värld. Två andra härliga powertjejer vi tror stenhårt på den här säsongen är Dani Holmqvist och Camilla Lennarth som spelar på LPGA respektive LET. Vi har ställt frågorna du alltid velat ha svar på!

Med en antågande sommar vill många förstås uppdatera garderoben, inte minst jag som gillar att matcha min avskalade tomboy-vardagslook med sportiga influenser och udda accessoarer. Därför har vi talat med klädmärkena Röhnisch och Oscar Jacobson för att höra vad de bjuder på den här säsongen. Vill du hotta upp looken med en av vårens trendfärger rött så har vi valt ut de snyggaste plaggen och accessoarerna för både herrar och damer. Lika snyggt att bära på golfbanan som i stan!

Den som ännu inte städat bagen efter vinteruppehållet gör bäst att läsa hur man fräschar upp sin vintertrötta utrustning. Till det krävs förstås energi så självklart bjuder på smarriga recept, bland annat en härlig tataki på lax. Och så får tips om böcker, skönhet och mycket mer.

Kika in ofta för att bli inspirerade!

 

Follow my blog with Bloglovin