Detta inlägg innehåller reklamlänkar.

Och början på något nytt.

Till alla mina läsare. Det är med en djup suck och ett visst vemod jag vill berätta att jag tagit beslutet att göra en större förändring. Sweet spot stories plats har i fyra år varit min plats på www, en plats där jag kunna dela med mig av mina tankar och personliga erfarenheter inom framförallt personlig utveckling, entreprenörskap, stil och att hitta sin väg i livet.

Det har varit en stor tillfredsställelse att kunna hjälpa och inspirera andra, inte minst eftersom jag vet att det varit mycket uppskattat av er. Samtidigt går det inte att blunda för att bloggen tagit enormt mycket tid. Eftersom den inte har varit någon intäktskälla så har jag inte kunnat tacka nej till andra typer av uppdrag för att lägga den tid som krävs för att hålla den höga nivån på innehållet.

Jag är en person som aldrig ger mindre än 100 procent och som ställer väldigt höga krav på mig själv, men nu känner jag inte att jag kan ge Sweet spot stories den tid som den förtjänar.

Under det senaste året har jag varit tvungen att ta ett steg tillbaka och reflektera över vad jag vill att mitt liv ska innehålla. Det tror jag att många av oss fått möjlighet till; pandemin har ju väckt frågor i oss alla. Jag har börjat tänka mycket: Vem är jag? Är jag den här tjejen som lever i en liten bubbla och bara presterar, vilket ja gjort i många år? Är det viktigt för mig att ha det här sociala livet också?

Vartefter mina andra verksamheter tagit allt mer av min tid i anspråk, plus att jag känt att jag tröttnat lite och gjort vad jag kunnat inom konceptet livsstilsplattform, har beslutet mognat fram i mig. Ibland behöver man stänga en dörr för att kunna öppna en ny och utvecklas vidare. Jag är väldigt närvarande i alla mina engagemang och jag hinner inte vara överallt. Jag vill vara den här glada och spontana personen som jag innerst inne är men som jag tappat under de här åren. Jag vill få uppleva fler stunder för mig själv och vara i nuet. Inte tänka på inlägg jag ska skapa sedan.

Ju ärligare jag blivit mot mig själv desto mer har jag känt att det finns en stress hos mig kring att uppdatera alla olika kanaler, så nu har jag tänkt till ordentligt för att skapa en plan som känns bra på alla sätt. Det är helt enkelt dags för ett nytt steg.

Min tanke är inte att försvinna, däremot kommer jag att förändra var och hur jag är synlig. Den typen av inlägg som jag älskar att göra är där jag får gå djupare in i detta med personlig utveckling kommer jag att fortsätta med, men det kommer inte att bli med samma periodicitet som tidigare. De inläggen kommer ni att hitta i en ny sektion här på sajten (som inom kort kommer att nylanseras!). Jag kommer förstås att fortsätta med Instagram – se till att följa med mig där @sweetspotstories – och det blir såklart full fart med podden ihop med Caroline (lyssna på oss här) men sedan blir det fullt satsning framåt med mina bolag Akenberg och Menabler och mer fokus på mig själv och en mer balanserad vardag. Jag känner mig nöjd och glad över mitt beslut, och himla taggad på vad som nu väntar.

Tack för alla kommentarer, för allt engagemang och för att ni finns! Nu tar vi ett kort break för att bygga om lite här på sajten. Tills vi möts igen i ny kostym vill jag bara säga tack för allt!

Outfitdetaljer: Poplinskjorta Massimo Dutti // Kostymbyxor Arket  // Loafers Rizzo (liknande här)

 

Foto:  Joel Carlén