Det här inlägget affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är utvalda av mig.

I dag lämnar jag klackarna hemma och strosar fram på de soldränkta gatorna i mina nya sneakers med sköna sulor. Sneakers är synonymt med våren men ibland vet man inte riktigt när det liksom är dags. Jag tycker vi borde införa en sneakerpremiärdag, precis som kräftpremiären. En dag då det liksom blir officiellt att sneakersäsongen börjar.

Sneakers kan man ju ha hur många som helst av. Den här veckan har jag valt ut 20 stilsäkra sneakers jag gillar lite extra mycket från klassiska vita till varianter i färgglada kulörer. Vilka är dina favoriter?

Först ut ett par Gazelle Adidas Originals mitt favoritmärke när det kommer till sneakers i härligt hallonröd nyans.

Gavina Trainer från Selected Femme, vill ha dem. // Billi Bis lädersneakers med bred sula.

Den här säsongen känns det som en ynnest att få ta på sig ett par slip on från Karl Ikonic i hommage till Kaiser Karl.

Nike har gjort några fina modeller den här säsongen, bland annat Air Force 1 ’07 i läder med guldstjärnor på och sportiga Air Max 2 i vitt och blått med meshtyg.

Going for gold i sneakers från Ellos.

Hur snygga är inte Falcon Adidas Originals i beige läder? Älskar Adidas! Sladdar också gärna runt på gatorna i dessa Ultraboost Primeknit Adidas Originals.

Sockersöta sneakers med sidenband, från Ellos.

Klassiska Superga men i platå, kanske den somrigaste snörskon av alla. // Selecteds lädersneakers med gummisula känns både robust och lyxig.

 

 

 

 

 

Lila är en av vårens trendfärger och göra sig lika bra på ett par sneakers. Som de här från Soc.

Mockasneakers för en välklädd look från Ellos.

Hos & Other Stories hittade jag dessa färgglada Adidas Falcon, samma modell som de beige i skinn men här i blockfärgad variant.// Tre av mina favoritfärger har fått ta plats på dessa plattformssneakers från & Other Stories.

Minimalistisk design från Tiger of Sweden för en avslappnat lyxig citylook.

APL Athletic Propulsion Labs är ett nytt märke för mig men fastnade för deras nätta sneakers i svartvit mesh. // Lite silver för att blinga upp våren? Jag säger ja tack till Michael Kors Keaton Stripe Sneaker.

 

 

 

Vi avslutar som vi började med färg! I Revolutions Track Light kommer jag att bli röda faran på stan i vår.