Det här inlägget affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är utvalda av mig.

God söndag! I natt drömde jag att jag hade vunnit galet mycket pengar. Hundratusentals kronor på ett bräde bara så där. Men, för det fanns ett men, för att få dem utdelade var jag tvungen att spendera allt på direkten. Jag fick inte betala hyran för tio år framåt eller sätta pengarna på banken eller skänka dem till välgörenhet eller något sådant, utan var tvungen att spendera dem på fullständigt onödiga, vackra saker. Sånt säger man förstås inte nej till, så i morse gick jag loss – det här blev det!

 

Först behövde jag få koll på hur mycket klockan egentligen var. Ett stopp hos Rolex senare där min drömklocka Oyster Perpetual Datejust hamnade på handleden armen besvarades frågan.

 

 

 

En ny taklampa skulle verkligen göra sig, tänkte jag och med så mycket stash på fickan hade jag inga problem med att välja ut Petite Friture Vertigos ursnygga taklampa i svart.

 

 

Hos Isabel Marant hittade jag den här välskräddade blazern i vit crêpe och denna dubbelknäppta i rosa sammet.

 

Ett par matchande sneakers från Nike fick det bli.

 

 

Jeans kan man väl inte ha för många av? Nä just det, så jag valde snabbt ut dessa med hög midja i en perfekt ljusblå tvätt. Och ett par skinnyjeans som kommer att bli skitsnygga till min svarta skinnjacka.

 

Lite stilrena vardagsplagg att ha på kontoret behövde jag och svängde in på Filippa K. Där hittade jag denna underbara sidenskjorta och en kashmirhoodie i kaxig kamel med rosa muddar.

 

En ljuvlig blus med broderade blommor ville jag ha, den kommer att bli utmärkt till de där ljusa jeansen.

 

You had me at taxklack – söt, flirtig och totalt ofarlig. Balenciagas med 60-talskänsla har fått modern touch av denim.

 

 

En klänningsdröm i tyll säger man ju inte nej till. Det gjorde jag inte heller.

Det blingar för lite, for det genom mig. Varför inte ett diamanthalsband i vitt guld? Så fick det bli.

Plus ett par matchande örhängen i form av hjärtan. Det är ju trots allt Alla hjärtans dag på torsdag.

 

Fortfarande hade jag massor med pengar kvar i plånboken. Det rådde Palmgren bot på så nu kompletteras min klassiska tote av en rottingväska i svart.

 

 

 

Sedan var jag så trött att jag var tvungen att sätta mig ner en stund och fåtöljen från Nordal var så skön att den fick följa med hem. Plus denna ursnygga serveringsvagn som ska få bli min barvagn.

 

Det prasslade fortfarande i plånboken och som av en slump räckte de sista riksdalerna precis precis till att uppgradera min necessär med svindyra krämer, en nattkräm fullpackad med grejer, ett upplyftande serum  och en ögonöppnare så att jag inte skulle drabbas rödgråtna ögon när jag upptäckte att allt bara hade varit en dröm.