Jag plåtade häromdagen med den superduktiga fotografen Emma Grann. Jag har länge känt att jag måste steppa upp mitt game när det gäller outfitbilder och nu var det äntligen dags. Åh, jag älskar att jobba med kreativa personer som pushar mig att gå utanför min komfortzon.

Rent stilmässigt är väl hösten den absolut snyggaste. Det är den där alldeles för korta tiden mellan den varma sommaren och den kalla vintern då man kan klä sig riktigt snyggt utan att frysa. Ulsterfasen. Under plåtningen bar jag mina blå chinos som dök upp i garderoben vid klädrensningen jag gjorde nyligen. Det slog mig att chinos är en byxmodell jag alltid gillat. Bekvämt och kan dressas upp eller ner efter behag. Jag älskar att klä mig enkelt, gärna i jeans eller stilrena byxor som jag piffar upp med snygga skor och andra detaljer. Med ett par sneakers tar man ner graden ett snäpp för en mer avslappnad vardagslook. Upptill bär jag gärna en grovstickad tröja eller polotröja och just nu finns det hur många snygga som helst att välja mellan i butikerna. Så snyggt med en tajt polotröja under en ullrock. Jag fullkomligt älskar min rock från Massimo Dutti. Mörkgrå är den perfekta höstfärgen om ni frågar mig, och som ni kanske vet så gillar jag att gå klädd ton i ton.

Jag har äntligen börjat landa i min personliga stil och jag vet vad jag känner mig trygg och snygg i. Men jag fortsätter gärna att utforska den och hur jag kan ta mig vidare mot nya modeuttryck. Det är kul att minnas och blicka tillbaka på sin stilresa – även om det kan vara ganska smärtsamt, haha! Minns att jag alltid gick omkring i utanpåskjortor i gymnasiet och tajta jerseyklänningar när det var fest. Det är faktiskt lite märkligt att mitt modeintresse har blivit så starkt under det senaste året. Eller, jag har nog egentligen alltid varit modeintresserad för jag minns att när jag började jobba en gång i tiden så spenderade jag gärna min lön på nya kläder, men mellan 30 och 40 mådde jag rätt så dåligt så utseende och att bli bedömd efter hur man ser ut var helt nedprioriterat. Men i dag gör mode mig glad. Det känns kul! Hoppas att det syns på bilderna.