Detta in lägg innehåller reklamlänkar.

Wow, wow, WOW!

Vilken vecka! Vilket ös! Och vilken respons på podden! Dygnets timmar har inte räckt till men vad gör väl det när feedbacken är så otroligt positiv. Jag älskar verkligen jobb-flowet som infinner sig när jag kör på, när det är full fokus, saker bockas av från att göra-listan och de positiva resultaten dessutom tickar in i jämna strömmar.

Jag känner en sådan tacksamhet över allt; det händer så mycket spännande saker hela tiden, saker som jag jobbat hårt för att förverkliga. Drömmar jag haft länge och som jag tagit tag i. Här känner jag verkligen mer än någonsin hur viktigt det är att ha ett positivt mindset, en positiv syn på det man ger sig in på och att inte se hindren utan möjligheterna. Jag befinner mig faktiskt lite uppe bland molnen just nu så det är rätt skönt att det blivit fredag så att jag kan ta helgen till att landa och smälta alla intryck efter denna maxade vecka.

Och så härliga plusgrader och barmark på det – love it! Nu ska bara gruset bort så är vi snart där. Tänk, vår ändå, gudars vad jag tror att vi alla behöver det nu.

Jag vet ju att jag lär få ångra detta, men det känns banne mig som att det är dags att hänga undan de allra tjockaste vinterjackorna och bootsen. Jag blev så glad när jag tidigare i veckan kunde ta på mig min lite tunnare ullrock som jag tycker så mycket om. När det är som kallast på vintern så måste jag klä mig i så mycket dun som det bara är möjligt, men det är så svårt att försöka hålla stilnivån uppe när man mest går runt som en Michelingubbe. Går det ens att vara snygg på vintern?

Den här våren tänker jag ta nästa steg i den stilresa jag befinner mig på. För ett drygt år sedan så bestämde jag mig ju för att renodla min stil och ta fram det som verkligen är jag, vilket inkluderar att skala ner garderoben till att bara innehålla plagg som jag verkligen trivs i, som gör mig glad och som går att kombinera på många sätt. De är alla stilrena och nedtonade med fina detaljer men ändå ibland något litet extra som överraskar.

Jag föredrar klassiska investeringar och försöker bygga en garderob där alla plagg kompletterar varandra. Om jag skulle försöka mig på att beskriva min stil så är det nog minimalism möter attityd; maskulint, feminint och leken däremellan. Sparsmakat och bekvämt med nyckelplagg i skarpa snitt och exklusiva material som håller över tid.

Mer och mer upptäcker jag hur kul det är med mode! Hur jag kan förstärka min personlighet med en konsekvent stil där jag känner mig snygg, smart och intressant. Tänk baskläder med lyxiga detaljer. Tunga halsband till lätta T-shirts. Androgyna element. En liten svart klänning. Till det kanske en skinnjacka som gärna får se ut att ha älskats under många år. Skräddade kostymplagg, luftiga blusar, svindyra jeans och herrskor. Läppstift. Nätta ballerinaskor. En dyr handväska. Enfärgat.

Jag har precis fått hem Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Porets nya bok ”Säker stil – Wardrobe challenge” som jag tänkte bläddra i under helgen för att få mer inspiration och tips på hur jag kan utmana min garderob, och kanske framförallt hur jag stajla mina plagg på nya sätt.

Trevlig helg!

Outfitdetaljer:  Ullrock Massimo Dutti (liknande här) // Skjorta Cos Stores // Jeans Lee // Stövlar Vagabond (liknande här) // Toteväska & Other Stories

 

Foto: Joel Carlén