Detta inlägg innehåller reklamlänkar.

Mellandagar. Mellanlandning. Mellanrum.

Det är den 31 december, årets sista dag. Nu kvarstår bara några timmar av detta omvälvande 2020 som för alltid är inskrivet i historieböckerna.

Vi står mittemellan det gamla och det nya. I övergången från ett tillstånd till ett annat, när vi med facit i hand på väg mot det nya får tid att reflektera, dechiffrera, kalibrera. När vi ges möjlighet att tänka om, tänka nytt, för att kunna uppnå något annat.

Det är i mellanrummet allting sker, när livets rytm och naturens flöde vävs samman med ditt och hjälper dig att hitta kraft och kreativitet. Det är fullständig närvaro i nuet. Ingenting annat existerar än du, naturens element och tanken.

Friheten.

Rymden.

Det är i det finstilta mellanrummet storheten finns.

När den sista decembersolen kastar sitt bleka sken infinner sig trots allt en känsla av tacksamhet i mig. Det känns oerhört tungt just nu men jag vill ändå avsluta året i positiv eftertanke och insikt.

Insikt om att ansvaret för mitt liv ligger i mina egna händer. Rädsla ska inte få stå i vägen och hindra mig från att nå mina drömmar.

Insikt om att jag har mycket att vara tacksam för. För mina föräldrar som alltid trodde på och stöttade mig i allt och lät mig växa upp i ett tryggt hem som alltid stod öppet. För mina bröder och deras familjer och barn, som också är mina barn. För mina vänner; jag har inte någon stor vänkrets men de jag har släppt inpå livet är oerhört betydelsefulla. För alla möten och kontakter jag har i mitt företagande och där jag får vara delaktig i mina kunders utveckling och framgång.

Insikt om att den absolut viktigaste aspekten i livet är ens relationer, ens familj eller personerna som man kallar sin familj, sina vänner, sin partner, och människorna man inte kan bärga sig från att ringa till när något speciellt har hänt. Relationerna berikar livet på ett sätt som inga pengar kan.

Mellanrummet ger livet innehåll. Ta vara på det.

Outfitdetaljer: Kappa Massimo Dutti // Polotröja A.P.C. (liknande här) // Kostymbyxor i ull Arket // Loafers Massimo Dutti (liknande här) // Tote Michael Kors (liknande här)

 

Foto: Sean Lewthwaite