Detta inlägg innehåller reklamlänkar.

Var med och tävla om en fullmatad goodie bag!

Glad lucia! Det är tredje advent och tävlingsdags. Som ni kanske minns så har Akenberg gått samman med Shesize och Studio Heijune under projektet Female Founders for Fashion. Syftet är att lyfta och stötta varandra i vårt entreprenörskap och samarbeta på olika sätt i den tuffa modebranschen.

Vi är alla syftesdrivna modevarumärken grundade av kvinnor som erbjuder unika produkter med fokus på hållbarhet och hantverk, och tillsammans skapar våra kreationer en helhet i garderoben.

Så här på tredje advent tyckte vi att det var hög tid att trycka på paus en stund i stressen inför jul och reflektera över vad som verkligen är viktigt i livet och känna tacksamhet. Det här året har varit utmanande för alla och därför är vi så tacksamma för det stöd vi får från er!

Därför vill vi också ta tillfället i akt att tävla ut en riktigt maffig goodie bag med produkter från Akenberg, Shesize och Studio Heijne samt treats från våra samarbetspartners Dr. Sannas och Creative Headz. Och tro mig, detta är en goodie bag ni definitivt vill kamma hem!

Läs mer på vår Instagram @akenberg_design om hur du är med och tävlar. Lycka till!