Jag kan ha hittat den perfekta höstkappan redan nu. Den här fina provade jag hos Lexington på deras pressvisning av höstkollektionen i tisdags och föll pladask. Tycker det är så snyggt med kamelfärgad kappa och jag har varit sugen på en sådan länge. En kappa är ju ofta en investering så mitt bästa tips är att prova många innan man slår till och att man väljer en som går att variera på många olika sätt.

Den här gillar jag för att den är klassisk med bra passform och av god kvalitet så den kommer att bli en användbar stöttepelare i basgarderoben. Genom att byta ut skärpet mot ett läderskärp eller ett skärp i en kontrasterande färg kan man dessutom enkelt förändra looken. Sajna upp mig på den!

Även den här stickade tröjan är en favorit. Snyggt ihop med ett par jeans eller som här med en mockakjol. För mig som alltid fryser är den stickade tröjan alltid en av höstens viktigaste plagg och stickade tröjor kan man ju faktiskt inte ha för många av! Lika användbara på kontoret som under höstens kyliga golfrundor.

 

Follow my blog with Bloglovin.