I morgon bär det av till Antibes Juan-les-Pins så ikväll står packning på schemat. Jag har visserligen redan tänkt ut och lagt fram det mesta jag ska ha med, men eftersom jag alltid bara reser med handbagage vill jag gå igenom och se om jag inte kan plocka bort något plagg. Man vill ju ha plats för nya fynd när man reser hem igen! Jag är så peppad på att komma iväg, det kanske syns, haha!

Jag har varit på kontoret och suttit framför skärmen i stort sett hela dagen. Skrivit, bockat av på att göra-listan, bokat in en efterlängtad intervju (stay tuned) och gjort upp stora planer inför hösten. Det var stendött på telefon, knappt någon ringde och det gick heller inte att få tag på någon. Alla verkar ha lämnat stan. Fast det gav mig å andra sidan bra med arbetsro.

På vägen hem kilade jag förbi bästa Sandra på Spalt PR för att hämta upp lite prover och en tröja jag beställt. Och så snackade vi semesterplaner och kompis-boende – hon är så himla härlig den tjejen. Nej, nu måste jag gräva fram den där baddräkten ur garderoben. Vi hörs imorgon!

Jacka & Other Stories / jeans Tiger / topp Filippa K / skor Flattered / lipstick Face Stockholm Scorpio